Ga naar de hoofdinhoud
Miniland

Wat is er te doen?

Kom gezellig bouwen, spelen en leren met het hele gezin! Bezoek de attractie en beleef je eigen LEGO® avontuur.

Ontdek de verschillende onderdelen van de attractie, zoals de interactieve rit en de 4D Bioscoop. Samen bouwen met de meiden van LEGO® Friends en de LEGO® NINJAGO® Trainingszone verkennen. Of ga je liever op onderzoek uit in het DUPLO® Park en het Piraten Eiland?

Ontdek meer

Untitled Design (3)

Kids crew 2024

Als lid van de Kids Crew mag je onder andere onze Master Model Builder helpen met leuke opdrachten. Voor 2024 is de Kids Crew bekend. Wie weet zien we jou volgend jaar!

Foto 20 01 2022 14 11 47

Achtbaan in MINILAND®

Het technische team van Legoland® Discovery Centre Scheveningen heeft een monster LEGO® Bouwwerk gebouwd. Een achtbaan van meer dan 5.000 steentjes. Zo zie je maar weer: Iedereen kan alles bouwen met LEGO® steentjes. je kunt de achtbaan bedienen in Miniland!

Lees snel verder

AFOL Nights

Volwassenenavond

Wil jij LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen bezoeken, maar heb je geen kinderen? Of heb je wel kinderen, maar wil je een avondje uit met andere LEGO® fans beleven? Bezoek dan een van de Volwassenenavonden.

Hou onze website of social media in de gaten voor de volgende volwassenenavond.

Klik hier voor een impressie van de eerste AFOL avond

Meer informatie

Mijn zoon is een fervent Lego bouwer. Heeft zijn hart op kunnen halen. Het ziet er allemaal fantastisch uit! Ook zijn de medewerkers super vriendelijk en behulpzaam. De kinderen kunnen zelf met Duplo en Lego spelen, film kijken in de bioscoop, rijden met een treintje in een soort Lego wereld, kortom onwijs leuk en zeker een aanrader!

Google Reviews
Health